En rettlinjet, stabil karriére er like avlegs som en Rolodex, faststlår The Economist i en artikkel som går i dybden på livslang læring.

En av konklusjonene er at de nye mulighetene for læring som tilbys via elektroniske medier, passer best for de som allerede er gode til å lære. 80 prosent av de som tar kurs på Coursera har allerede en grad, skriver magasinet.

It is easy to say that people need to keep learning throughout their careers. The practicalities are daunting. When education fails to keep pace with technology, the result is inequality. Without the skills to stay useful as innovations arrive, workers suffer—and if enough of them fall behind, society starts to fall apart.

via Equipping people to stay ahead of technological change | The Economist

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This