Leste du om historien om Kirsti Cath (The Lady and the (Super)Tramp) forleden? Nå har historien fått en magisk fortsettelse.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

Kirsti Cath dro til Hamburg og fikk møte sin helt. “Ren magi”, beskriver hun møtet med den aldrende superstjernen og forgrunnsfiguren i Supertramp.

Det er vanskelig med ord å beskrive møtet med mr Hodgson uten å virke dustete. Ordet magisk er faktisk mest nærliggende. Ja, jeg vet det, det lyder lettere fjollete, men jeg finner ikke noe mer dekkende ord. Han er blid, vennlig, og har et blikk som formidler en utrolige varme. I ettertid kjenner jeg stor takknemlighet og respekt; det er jo faktisk han som gjennom sitt arbeide og geniale musikktalent, har fulgt meg i hele mitt voksne liv – og med det bidratt til det gode liv! (Fra Dahles Univers)

Nå gjenstår det å se om han svarer ja til å spille i 50-årsdagen hennes neste år.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This