22. april er det tid for Standup Aid 2007, på Latter, Aker Brygge, i Oslo.

Dørene åpner kl. 19 00, og showstart er kl. 20 00.

Norges beste komikere er med og vil sørge for at vi vil le hele kvelden – med ekstra god samvittighet!!!

Konferansier er Christer Torjussen.
Komikere:
Sturla Berg-Johansen
Ørjan Burøe
Sigrid Bonde Tusvik
Gustav Nilsen
Jonas Rønning
Åsleik Engmark

Komikerne stiller gratis opp og Latter er med i samme dugnadsånd! Hver krone går til Sabonas prosjekter i Zimbabwe, hvor prioritet nummer en er at barna får gå på skole. Helten over alle helter, Ynghild Solholm, som egenhendig har startet og bygd opp hjelpeorganisasjonen Sabona, vil være til stede på Stand Up Aid! Du vil få se og høre om en verden som for oss er langt borte, men som kommer mye nærmere takket være Ynghild og Sabona.

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: