15.01.2006 | Lest siden sist

Coach-lærere uten førerkort

International Coach Federation (ICF) har nettopp gjennomført en analyse av de norske skolene som utdanner coacher.

Konklusjonen er nedslående. Kun tre skoler i Norge er sertifisert av ICF. De aller fleste av de 25 til 30 skolene har ingen lærere som er sertifisert. Mange har også begrenset praktisering under studiet, noe coach og styremedlem i ICF, Anne Kari Vindenes, mener er en nødvendighet for å bli en god coach.

— En coach jobber med mennesker. Da bør de vite hva de driver med, sier hun til Aftenposten.

Forbruker.no: Coach-lærere uten utdannelse

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: