Har du lest historien om franske Daniel Anceneaux som i seks måneder chattet romantisk med en kvinne som viste seg å være hans mor?

Historien ble sendt ut via Yahoo, og både komikeren Jay Leno og Dagbladet har gjengitt den som sann.


Men denne historien er nok for god til å være sann.

Det var Weekly World News, en avis kjent for sin svært fantasifulle journalistikk og oppdiktede historier, som brakte denne nyheten først.

Etter å ha nettflørtet med en sensuell kvinne i et halvår, fikk han endelig arrangert et stevnemøte med kvinnen. Alt lå til rette for idyll og romantikk. De skulle møtes på en øde strand i Marseilles etter solnedgang.

– Jeg gikk til stranden og tenkte at jeg skulle møte drømmejenta. Og der var hun, ikledt hvit shorts og rosa t-skjorte, akkurat slik vi hadde avtalt.

– Men da jeg kom nærmere, snudde hun seg – og vi fikk vårt livs sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg tenkte var: Åh, herregud! Det er mamma!

Snopes.com avslører den som en klassisk urban legende i ny innpakning, – eller en “avisand” som det gjerne kalles på norsk.

Urban Legends Reference Pages: Risqué Business (Mum e-Dearest)

Litt klokere hver tirsdag

Jeg er Paal. Paal Leveraas. Jeg ønsker å gå til sengs hver kveld litt klokere enn jeg våknet om morgenen. Hver dag. Og hver tirsdag sender jeg ut Tirsdag morgen med det viktigste jeg har lært til abonnentene. Du kan bli en av dem.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: