En coach fra Zimbabwe roper ut sitt sinne til sitt folk:

Are you so blind that you can’t see what’s at stake? Are your ears so clogged that you can’t hear the message being whispered by the wind? Are your senses so numb that you are now totally devoid of the sensation of feeling?

This is not a game. It’s not child’s play. This is a gravely serious matter.

Financial Gazette Online: Are you so blind you can’t see what’s at stake?

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: