I 2015 legger New York Times ned sin nettutgave. Opplaget er sterkt redusert – avisen er ikke mer enn et nyhetsbrev til eldre mennesker. Nyhetsorganisasjoner slik vi kjenner dem i dag er borte. I stedet oppstår en slags allianse/konkurranse mellom folket, Google, Amazon og Microsoft. Google og Amazon slår seg sammen til GoogleZon, mens Microsoft gjør hva de kan for å kjempe mot denne informasjonsgigantens altomfavnende fangarmer.

Folket har overtatt journalistikken. En avlagt journalist fra New York Times starter en GPS-tagging av venner og naboers podcaster, webcaster og blogger, og snart kan du bla deg gjennom kartet og automatisk få inn sendinger som rapporterer de helt hyperlokale nyhetene.

Dette er bare en del av den spennende fremtidsvisjonen EPIC 2015 som nå er oppdatert fra 2014 og har fått en del nye momenter innbakt.

Denne bør du se.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: