Britiske The Sunday Times har en artikkel om coachens økende betydning for topper i britisk næringsliv.

For meg som coach er det en bekreftelse på verdien av det faget jeg har lært meg. Artikkelen viser at coaching gjør noe med mennesker og de organisasjoner de er satt til å lede.


Her er noen utvalgte sitater fra artikkelen:

Toppene i britisk næringsliv…. går til nye kilder for å få svar. Batteriet av advokater, regnskapsfolk og konsulenter … erstattes av en coach.

Toppledere sier at noen få sesjoner med en coach har stor innvirkning. Barbara Cassani, tidligere toppsjef i lavprisflyselskapet Go, sa at hennes coach var hennes “hemmelige våpen”. Stephen Routledge, tidligere administrerende direktør i HSBC investment bank, sa at hans “rolle som leder for alltid er forandret til det bedre”.

Jeremy Lang, tidligere toppsjef i Chilprufe, en kjent undertøysfabrikant, sa: “Jeg jobber 50% mer med arbeidet mitt og 50% mindre på jobben. Fortjenesten er 50% høyere enn ifjor. Jeg synes å ha 50% mer tid til meg selv og min familie. Jeg er 100% mer lykkelig.”

Stadig flere beslutninger i næringslivet blir tatt med en stille coach i bakgrunnen.

Det eneste som er en smule bekymringsfullt er at alle som har uttalt seg er tidligere toppsjefer og administrerende direktører.

🙂

The Sunday Times: Coaches Can Make You a Real Superhero

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggere liker dette: