Leste du om historien om Kirsti Cath (The Lady and the (Super)Tramp) forleden? Nå har historien fått en magisk fortsettelse.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

The Lady and the Supertramp: Det eneste som mangler er lyden av "Bella Notta" i bakgrunnen og en spaghetti på deling.

Kirsti Cath dro til Hamburg og fikk møte sin helt. «Ren magi», beskriver hun møtet med den aldrende superstjernen og forgrunnsfiguren i Supertramp.

Det er vanskelig med ord å beskrive møtet med mr Hodgson uten å virke dustete. Ordet magisk er faktisk mest nærliggende. Ja, jeg vet det, det lyder lettere fjollete, men jeg finner ikke noe mer dekkende ord. Han er blid, vennlig, og har et blikk som formidler en utrolige varme. I ettertid kjenner jeg stor takknemlighet og respekt; det er jo faktisk han som gjennom sitt arbeide og geniale musikktalent, har fulgt meg i hele mitt voksne liv – og med det bidratt til det gode liv! (Fra Dahles Univers)

Nå gjenstår det å se om han svarer ja til å spille i 50-årsdagen hennes neste år.

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er redaktør av Tirsdag morgen og gründer i Leveraas AS. Han er coach og journalist. Det er en sjelden kombinasjon. Den røde tråden er kommunikasjon. Ta kontakt med Paal enten du trenger en sparringpartner i ditt lederskap eller en som kan hjelpe deg å få budskapet ut i verden. Eller begge deler.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Ukebrevet Tirsdag morgen

Ukebrevet Tirsdag morgen er refleksjoner om lederskap. Hundrevis av abonnenter får det som epostbrev hver tirsdag. Vil du bli med?

Takk for din påmelding. Sjekk din mail for å bekrefte, så ses vi på tirsdag.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This