Klar?

Er du klar for coaching? Slik kommer vi i gang:

  • To inntakssamtaler á 1,5-2 timer, hvor vi, om mulig, møtes fysisk. Hvis ikke tar vi det på telefonen. Gjennom inntakssamtalene blir vi enige om de viktigste målene for arbeidet vi går inn i.
  • Gjennomsnittlig tre telefonsamtaler pr måned. Disse legger vi så godt vi kan til et fast tidspunkt. Det er gjennom disse samtalene og de hjemmeleksene du får at effekten av coachingen finner sted.
  • Øvrig oppfølging etter avtale og behov, for eksempel gjennom epost, chat eller telefon. Skulle du for eksempel ønske en ansikt-til-ansikt-samtale, så ordner vi det.

Priser i 2007

  • For privatpersoner: 12.000 (15.000 inkl mva) for de tre første månedene, deretter 3.000 pr måned (3.375 inkl mva)
  • For profesjonelle: 18.000 (22.500 inkl mva) for de tre første månedene, deretter 4.500 pr måned (5.625 inkl. mva)

Øvrige coaching-tjenester

Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach og journalist @ Leveraas AS

Paal Leveraas er 100-dagerscoachen. Med flere tiårs erfaring som kommunikator, leder, gründer og coach fokuserer han nå primært på å støtte ledere gjennom den første kritiske fasen i en ny lederrolle, til beste for virksomheten, lederen selv og de som skal ledes. Les mer om 100-dagersprogrammet på www.leveraas.no.


Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Meld deg på her. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
%d bloggere liker dette: