Paal Leveraas

Paal Leveraas

Paal Leveraas er sertifisert profesjonell co-active coach (CPCC), organisasjons- og relasjons-coach (ORSC) og journalist. Han har bakgrunn innen journalistikk og redaksjonell ledelse i pressen, spesielt fra Computerworld Norge og digi.no. Førstnevnte avis var han ansvarlig redaktør for i perioden 1990 til 1995, og sistnevnte nettsted startet han i 1996.

Paal er utdannet og sertifisert coach gjennom The Coaches Training Institute, og han er også  ORSCC (Organizations and Relationship Systems Certified Coach) som gir verktøy og kompetanse til å coache relasjoner, team og grupperinger.

Paal er lisensiert av Team Coaching International i deres Team Diagnostic-metode for måling av teamets produktivitets- og trivselsfaktorer, og leverer DISC, 360-undersøkelser og andre nyttige verktøy for personlig og organisatorisk utvikling.

Erfaringer forøvrig inkluderer blant annet:

 • Ledertrener og ledercoach i Curious AS.
 • Mer enn 1.000 timer som ledertrener, coach og teamcoach.
 • Seniorrådgiver/coach i Movation AS, 2006-2007
 • Prosjektleder for Norsk Redaktørforenings todagers vårmøte/årsmøte i 2007
 • Prosjektleder for IT-bransjens egen “Oscar”, Rosing 2002 og 2003, arrangert i november begge år. Rosing tilhører Den Norske Dataforening.
 • Presseansvarlig, langsiktig innleid som rådgiver for Dataforeningens Hovedstyre, med ansvar for alle eksterne medierelasjoner, 2001-2004.
 • Daglig leder i Pressekanalen, et selskap innenfor PR, rådgivning, og web-baserte tjenester. Oppbygging og pleie av kundeportefølje, 2001-2004.
 • Sjefredaktør og gründer i internettavisen digi.no, samt en rekke andre roller over tid, bl. a. daglig leder, ansvarlig redaktør, direktør for forretningsutvikling, prosjektleder for etablering av datterselskap i Finland, dels også systemutvikling, programmering og konseptutvikling., alt i perioden 1996-2001.
 • Prosjektleder og redaktør Scandinavia Online, som dengang lå under daværende Telepost Communication, senere Telenor Online, senere Nextra og Telenor Internett, 1995-96.
 • Bureau Chief Europe, IDG News Service, London, 1995
 • Computerworld Norge, ansvarlig redaktør, 1990-95
 • Journalist, redaktør, desksjef, redaksjonssjef m.m., også i Computerworld., 1985-1990.
 • Forbruker- og adm. dept. (daværende), som sekretær for det offentlige “Sårbarhetsutvalget“, ledet av Helge Seip, som skulle utrede problemstillinger rundt EDB og samfunnets sårbarhet.
Paal Leveraas on EmailPaal Leveraas on FacebookPaal Leveraas on InstagramPaal Leveraas on LinkedinPaal Leveraas on Twitter
Paal Leveraas
Coach. Skribent. Foredragsholder. @ Leveraas AS
Paal Leveraas er gründer i Leveraas AS, et selskap som jobber med ledere for å utvikle trygghet og selvtillit slik at du raskere kan tre inn i rollen som den lederen du ønsker å være, og som dine medarbeidere, kolleger og ledere trenger at du er.

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. Og ja, Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Litt klokere hver tirsdag?

Tirsdag morgen som ukebrev er en ukentlig mental vitamininnsprøytning rett i din innboks, ofte med en liten ekstra vri spesielt for deg som abonnerer. Her kan du melde deg på. Dette vil kun bli brukt til å sende deg ukebrevet.

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This