diggar dej, diggar dej, digg, digg, diggar dej, sang noen svensker en gang tror jeg. digi-loo, digi-lei, sang noen andre. I Norge var det digi.no, digitoday. Så navnet digg var kanskje ikke så originalt. Men det er noe diggbart over digg.com likevel.
digg er en nyhetstjeneste basert 100 prosent på lenker til andre saker som brukerne legger inn. I tillegg kan registrerte brukere stemme på saker de ønsker på forsiden. Jo høyere digg-score en sak har, jo høyere prioriteres den på forsiden. Tjenesten blir dermed helt brukerdrevet, uten at redaktører eller andre griper inn. Med titusenvis av brukere gir det en fenomenal mulighet til å være tidlig ute med nyheter.

Foreløpig er digg teknologifokusert, men gründerne, som nylig har hentet inn venture-kapital, vurderer å inkludere andre kategorier nyheter.

Gå til:

Dynamisk feed av de siste artiklene fra digg:

Tirsdag morgen som ukebrev

Ukebrevet Tirsdag morgen går gratis ut til abonnentene hver tirsdag morgen (unntatt når det ikke gjør det). Alltid på en tirsdag, aldri resten av uka, og kun en epost hver uke. Hvis det gir deg én aha-opplevelse eller en dråpe inspirasjon er målet nådd. 

Gratulerer! Du står på listen. Ses på tirsdag!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This